stress

Ken je dat?

Dat je heel enthousiast bent over een idee van jezelf?

En dat je dan heel voortvarend aan de slag gaat?

En dat je dan ineens tot de conclusie moet komen dat je iets heel belangrijks helemaal over het hoofd heb gezien?

Nou ik wel!

Ik zit midden in zo’n situatie als hierboven beschreven. 🙁

Wat is er gebeurd? Ik wilde heel graag mijn website opleuken met een blog; gewoon omdat ik het leuk vind om kennis te delen, om van alles mbt massage in ruime zin op papier te zetten en te publiceren. Dus ging ik op zoek naar de mogelijkheden. En om een lang verhaal kort te maken, ik kwam tot de conclusie dat wanneer ik mijn pakket dat ik bij Strato heb zou upgraden ik via WordPress een blog op mijn website zou kunnen plaatsen.

Helaas, na de upgrade bleek mijn hele website verdwenen, weg, foetsie, in het niks opgelost. Paniek! Maar wat weg was, bleef weg.

En dus ben ik hard aan de slag om zowel mijn website als mijn blog op WordPress te krijgen.

Daar moet ik dan wel een hele nieuwe website voor schrijven, want al mijn teksten ben ik kwijt. Want nee, ik had geen back-up op de computer.

Mijn website zal stukje bij stukje weer te voorschijn komen.

En mijn eerste blog ziet er heel anders uit dan ik me had voorgesteld.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Ken je dat?
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *