Ben jij al een “eeuwigheid” op zoek naar het knopje om je gedachten uit te zetten?

Even of nog liever langdurig geen malende gedachten? Ik denk dat ik met Access Bars™ dat knopje gevonden heb!! Voor mij werkt het in ieder geval als een tierelier of beter gezegd, als een vakantie op een Caribisch strand.

In de zomer van 2017 was ik op zoek naar ‘rust in mijn hoofd.

Mijn gedachten en ideeën schoten alle kanten op, totale chaos in mijn hoofd. Ik kreeg er hoofdpijn en nekklachten van. In mijn zoektocht stuitte ik op Access Bars. Na de eerste behandeling ervaarde ik écht meer rust en ruimte in mijn hoofd. Het leek alsof alle relevante gedachten en bruikbare ideeën geordend werden in overzichtelijke categorieën.

Alles wat niet relevant is, lees; mijn angst en mijn innerlijke stemmetje die mij er van weerhielden om stappen te maken waren gewoon verdwenen!

Wat een heerlijke ervaring, de dagen erna merkte ik dat ik elke dag een beetje minder last kreeg van mijn schouder… en dat terwijl tijdens de sessie “alleen maar” mijn hoofd zacht werd aangeraakt!

Ik ging op het internet op zoek en las alles wat er te vinden was over Access Bars™, want dit was “iets” dat ik in mijn gereedschappenkistje wilde hebben. En nu najaar 2017 is het zover dat ik Access Bars™ in mijn praktijk kan aanbieden.

Van Access Bars™ wordt gezegd dat het in het slechtste geval een sessie je het gevoel geeft van een goede massage te hebben ontvangen, in het beste geval verandert het je leven. Met andere woorden er kan heel veel veranderen. Als ik op een rijtje zet wat er voor mij verandert is sinds deze zomer kom ik op: ik neem makkelijker mijn ruimte in, zodat ik niet meer onzichtbaar hoef te maken. Ik kan prikkels beter verdragen, waardoor ik me niet steeds hoef af te sluiten.

Misschien vraag je je nu af  “hoe kan dat, hoe werkt dat dan?”

 

Gedurende ons leven ontwikkelen wij overtuigingen en meningen, die ons vervolgens ernstig kunnen belemmeren in onze ontwikkeling. Bijvoorbeeld de overtuiging jij het niet waard ben om gelukkig te zijn, maakt dat jij Geluk niet toelaat in je leven. Immers; jij bent dat toch niet waard?

Of de overtuiging dat je eerst voor “alle anderen” moet zorgen voor dat jij zelf aan de beurt bent. 

Deze overtuigingen zijn vaak ingeprent door bewuste, onbewuste of goed bedoelde opmerkingen van ouders, docenten op school en vriendjes etc.

Door de zachte aanraking van Access Bars™ kan en mag jij deze overtuiging loslaten en vrij zijn jezelf te worden. En zoals je uit mijn persoonlijke ervaring kan opmaken, dat loslaten gebeurd vaak onbewust. Tot het moment dat je je bewust wordt van hoe jij veranderd bent. 🙂

Hoe meer ik werk met Access Bars™ in het geven of ontvangen ervan, hoe meer ik mij afvraag:

Wat is er -nog meer- mogelijk?

Voor wie?

Voor iedereen die rust in het hoofd, in het denken, in het lichaam en in het leven wil.

Access Bars™ is geschikt

 • voor iedereen die bereid is stil te liggen of te zitten en tussen de 0 jaar tot 100+ is.
 • voor iedereen die gezond is én voor iedereen die niet gezond is of zich niet gezond voelt.

Access Bars™ kan en mag ontvangen worden door

 • zwangere vrouwen (en mannen 🙂  )
 • kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten,
 • mensen en kinderen met epilepsie of
 • ADHD

Access Bars™ is ook uitermate geschikt om rust te brengen in tijden van extra stress:

 • wanneer je moet leren voor een examen,
 • in de periode van afstuderen,
 • wanneer je een grote presentatie moet geven,
 • bij faalangst,
 • om je gedachten op een rijtje te krijgen en rust te ervaren tijdens in emotionele perioden.

En gewoon iedereen die wil ervaren wat Access Bars™ voor hem of haar kan betekenen.