De Massage

Holistische massage is een in de praktijk ontwikkelde massage vorm, waarbij ik buiten massage technieken gebruik maak van lichaamsgerichte werkvormen, haptonomie, ontwikkelings- en chakra psychologie.

De gebruikte technieken zijn:

  • strijken
  • schudden
  • stretchen
  • diepere druk
  • stille aanraking

De massage is georiënteerd op Oosterse en Westerse achtergronden.

Elke massage wordt afgestemd op jou; de ontvanger.

In de massage gaan we op zoek naar jouw antwoorden op jouw vragen. Ik heb deze antwoorden niet, ik hoop de juiste vragen te stellen zodat jij jouw antwoorden kan vinden. En wat zo mooi is? De antwoorden die jij zelf vindt zijn zoveel beter dan alle antwoorden die ik je zou kunnen geven.

Ik werk vanuit een holistische visie, wat inhoudt dat ik de lichamelijke klacht niet los zie van de persoon die jij bent. In de massage gaan we tijdens de sessies samen op zoek naar het waarom van jouw klachten.  Mijn visie staat uitgebreid beschreven op de pagina “Over mij”

Scholing in haptonomie leerde mij om In Contact te werken.

 

Holistische Massage

Holistische massage is dé massage om op zoek te gaan naar wat er speelt in je lijf. Door aandacht te geven aan de pijn of spanningsplek maak je contact met dat wat daar wordt vastgehouden. De spanning komt los en jij voel jouw energie weer stromen.  lees verder…