Binnen mijn praktijk InContact Massage begeleid ik mensen naar bewustwording.

Bewustwording is het proces naar een groter Bewustzijn; het vermogen om in elk moment van je leven present en aanwezig zijn, zonder oordeel over jezelf of anderen.

Bewustwording is een proces van heling, waarbij je jezelf leert kennen, gaat begrijpen waarom de dingen in je leven gaan zoals ze gaan. Een proces waarin je verwerk, loslaat, accepteer en vergeef. Een proces ook waarin je -weer- leert om te voelen. Je bent meer dan je gedachten, je hebt een heel lijf dat jou heel veel kan vertellen van en over jezelf.

Bewustwording is een proces dat pijnlijk en emotioneel kan zijn, oude pijn, trauma’s en onverwerkte gebeurtenissen worden letterlijk losgelaten. Maar weet, dat onder al die lagen van pijn, boosheid, angst en ook ingehouden blijheid, jouw Heelheid aanwezig is.

Deze heelheid wil niet zeggen dat geheeld bent in de zin van geen pijn, geen ellende meer, deze heelheid is het vermogen om te dragen wat er op jouw pad komt, het vermogen om voorbij de pijn te kijken en te leven, het vermogen pijn te voelen, zonder dat de pijn jou beheerst.

In mijn praktijk begeleid ik naar bewustwording met 2 technieken:

Holistische Massage &  Access Bars™

Beide zijn energetische processen die in aanpak nogal van elkaar verschillen. Beide processen kunnen niet in 1 sessie samengevoegd worden, ze zouden elkaar daarin tegenwerken. Afwisselend kunnen ze elkaar dan weer wel versterken. Denk hierbij aan trajecten bij bijvoorbeeld burn-out of begeleiding bij trauma verwerking.

Hoe krijgt een traject vorm?

Na de eerste sessie Holistische Massage bespreken we hoe jij deze sessie heb ervaren en stemmen we samen verdere behandeling af. De sessies Holistische massage kunnen indien gewenst afgewisseld worden met 1 of meerdere sessies Access Bars™.

Voorbeeld bij stress of burn-out.

Tijdens de massage sessies ervaar je in je lijf hoe jij met stress omgaat, waar dit patroon is ontstaan én hoe je dit patroon kan veranderen.

Een of -indien nodig- meerdere sessies Access Bars™ helpen je met het loslaten van dit patroon en alle oordelen die jij ooit ergens voor jezelf heb ontwikkeld met betrekking tot jouw functioneren als werknemer, partner, ouder etc.

Tijdens een massage sessie de tools van Access Bars gebruiken heeft een tegenovergesteld effect, dus dat doen we niet. Beide behandeling achter elkaar werkt ook niet. Maar waar bij ik bij Holistische massage aanraad minimaal 1 week tussen 2 sessies te houden, mag Access Bars zelfs dagelijks ontvangen worden.

Het is dus mogelijk om in dezelfde week een massage te ontvangen en je bars te laten nalopen.

De combinatie van Holistische Massage en Access Bars™ is altijd mogelijk en kunnen per afspraak besproken worden.

Voor vragen met betrekking tot jouw situatie kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.